Όταν πηγαίνουμε διακοπές σε μια ξένη χώρα, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε που θα βρούμε οδοντιατρικές υπηρεσίες "σε περίπτωση που κάτι συμβεί".

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως οι γιατροί και το προσωπικό της Οδοντιατρικής Φροντίδας Χερσονήσου είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο όμορφο νησί μας, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουμε κάθε είδος έκτακτου περιστατικού. Έχουμε ήδη αντιμετωπίσει ανάλογα περιστατικά από το 2000, έχοντας να κάνουμε με εκατοντάδες ασθενείς κάθε καλοκαίρι.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανακουφίσουμε οποιαδήποτε οξεία συμπτώματα πιθανόν να έχετε, όπως για παράδειγμα πόνο, αιμορραγία, σπασμένο δόντι, προβλήματα με προσθετικές εργασίες κ.λ.π., έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας. Επιπλέον, αν ο χρόνος και η στοματική σας κατάσταση μας το επιτρέπουν, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένη θεραπεία για να εξαλείψουμε την αιτία των συμπτωμάτων τελείως.

Άλλωστε, όταν επισκέπτεστε την όμορφη Κρήτη μας, θα πρέπει να μπορείτε να απολαύσετε τις μέρες σας εδώ ανενόχλητοι!